Over Authentic Flavours

We zijn fan van hoogwaardige ambachtelijke terroirproducten.  Delicatessen die garant staan voor een uitgesproken smaakbeleving, ambachtelijk en duurzaam bereid zijn en een sterk regionaal karakter hebben. Helaas merken we dat die producten hier doorgaans vrij duur zijn.

De missie van Authentic Flavours is eenvoudig: superieure kwaliteit bieden aan voordelige prijzen.

Daar slagen we in omdat we ons houden aan twee eenvoudige principes. Ten eerste selecteren we onze producten grondig. We evalueren terroirproducten op herkomst en betrouwbaarheid van de ingrediënten, de gebruikte productiemethode, de kwaliteit van het eindproduct en natuurlijk ook de bijzonderheid van de smaak. Ook het persoonlijke contact tijdens dat screeningproces dragen we hoog in het vaandel. 

Na die grondige analyse kopen we de goederen aan. We doen dat rechtstreeks van de producent en in grote hoeveelheden. Zo genieten we interessante aankoopprijzen en betalen we maar eenmalige vervoerskosten. Daarenboven zijn onze eigen werkingskosten minimaal. Dat alles maakt dat we onze delicatessen aan interessante en eerlijke prijzen in de markt kunnen zetten. Bovendien steunen we op die manier ambachtelijke, kleinschalige en veelal familiale ondernemingen.

Kortom, bij Authentic Flavours gaan artisanale kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand.

Proeven voor je koopt? Bezoek ons op één van onze wekelijkse markten.

Woensdag - Mortsel - Stadsplein - 8.00 tot 12.30 u.

Donderdag - Sint-Niklaas - Grote Markt - 8.00 tot 12.30 u.

Vrijdag - Leuven - Ladeuzeplein - 8.00 tot 12.30 u.

Zaterdag - Lier - Zimmerplein - 8.00 tot 13.00 u.

Zondag - Herentals - Augustijnenlaan - 8.00 tot 12.30 u.

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.