Stoofpot met kip en bonenkruid

Stoofpot met kip en bonenkruid

Een harmonie van smaken met sappige kip, verse groenten en de subtiele kruidigheid van bonenkruid. Een must-try voor liefhebbers van huiselijke comfortgerechten!

Wat heb je nodig?

  • 500 g kippenbouten, in stukken gesneden

  • 1 ui, gehakt

  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt

  • 1 theelepel bonenkruid

  • 2 wortelen, in plakjes

  • 1 kop champignons, gehalveerd

  • 1 blik (400 g) tomatenblokjes

  • 250 ml kippenbouillon

  • Zout en peper naar smaak

  • Verse peterselie

Hoe ga je te werk? 

  1. Braad de kippenstukken aan tot ze goudbruin zijn. Voeg ui, knoflook en bonenkruid toe.

  2. Voeg wortelen en champignons toe en bak tot ze zacht zijn.

  3. Giet tomatenblokjes en kippenbouillon in de pan. Breng aan de kook, dek af en laat sudderen tot de kip gaar is.

  4. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met verse peterselie.

 

Geniet! 

>>>> Bestel hier bonenkruid

Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?