Een harmonie van smaken met sappige kip, verse groenten en de subtiele kruidigheid van bonenkruid. Een must-try voor liefhebbers van huiselijke comfortgerechten!
Wat heb je nodig?
-
500 g kippenbouten, in stukken gesneden
-
1 ui, gehakt
-
4 teentjes knoflook, fijngehakt
-
1 theelepel bonenkruid
-
2 wortelen, in plakjes
-
1 kop champignons, gehalveerd
-
1 blik (400 g) tomatenblokjes
-
250 ml kippenbouillon
-
Zout en peper naar smaak
-
Verse peterselie
Hoe ga je te werk?
-
Braad de kippenstukken aan tot ze goudbruin zijn. Voeg ui, knoflook en bonenkruid toe.
-
Voeg wortelen en champignons toe en bak tot ze zacht zijn.
-
Giet tomatenblokjes en kippenbouillon in de pan. Breng aan de kook, dek af en laat sudderen tot de kip gaar is.
-
Breng op smaak met zout en peper. Garneer met verse peterselie.
Geniet!
Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?
- Volg ons op Facebook
- Volg ons op Instagram
- Schrijf je in op onze nieuwsbrief