Balsamico Bianco - een goudkleurig Balsamico Condiment!

Balsamico Bianco - een goudkleurig Balsamico Condiment!

Balsamico bianco is geliefd bij gerenommeerde koks én hobbykoks van over heel de wereld. De reden hiervoor is simpel, het zorgt ervoor dat je gerechten niet van kleur veranderen en toch de zoete smaak van gerijpte balsamico met zich meedragen!

Onze Bianco heeft een diep gouden kleur en bevat naast een toets van jonge noten een genuanceerde zoetheid in de afdronk. Zijn milde, lichtzoete smaak maakt hem alom geliefd.

Je kan deze Bianco dan ook gebruiken voor heel wat gerechten. De frisse smaak past perfect bij zomerse salades, vis en wit vlees. Of gebruik hem eens ter vervanging van witte wijn of sherry azijn!

Wil je een échte smaakbom? Voeg dan een paar druppels toe aan gegrilde asperges, je zult de smaak van deze prachtige groenten nog zoveel intenser ervaren.

En tenslotte geven we je graag een ‘best kept secret’ mee... Voeg in de zomer twee theelepels Balsamico Bianco toe aan een glas ijskoud bruisend mineraal water, dit in combinatie met suiker en munt. Dit zoetzure drankje zal je helpen je PH-balans te reguleren bij zomerse temperaturen.

Enjoy!

Bestel hier de Balsamico Bianco

Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?