Geroosterde Paprika-Parmezaanse Bloemkoolroosjes

Geroosterde Paprika-Parmezaanse Bloemkoolroosjes

Deze geroosterde bloemkoolroosjes zijn heerlijk knapperig en vol van smaak dankzij de combinatie van Parmezaanse kaas en paprikapoeder. Perfect voor een gezonde en smakelijke traktatie!

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

    • Verwarm de oven voor op 200°C (400°F).
    • Bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconen bakmat.
    • Doe de bloemkoolroosjes in een grote kom.
    • Voeg de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, cayennepeper (indien gebruikt), zout en zwarte peper toe.
    • Meng goed zodat alle roosjes gelijkmatig bedekt zijn met de kruiden en olijfolie.
    • Verspreid de bloemkoolroosjes in een enkele laag op de bakplaat.
    • Rooster de bloemkool in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de roosjes goudbruin en knapperig zijn. Roer de roosjes halverwege de baktijd om.
    • Haal de bakplaat uit de oven en bestrooi de bloemkoolroosjes direct met de geraspte Parmezaanse kaas.
    • Zet de bakplaat terug in de oven en bak nog eens 5 minuten, of totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
    • Haal de bloemkool uit de oven en garneer met fijngehakte peterselie.
    • Serveer direct 

                        Geniet! 

                        >>>> Bestel hier de perfecte olijfolie! 

                        >>>> Bestel hier de perfecte Parmezaanse kaas! 

                        >>>> Bestel hier de perfecte kruiden! 

                        Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?