Heerlijke speculaas!

Heerlijke speculaas!

Geniet van je zelfgemaakte speculaas met de heerlijke smaak van Authentic Flavours kruidenmengeling voor speculaas. Perfect voor bij de koffie of thee tijdens de herfst- en wintermaanden!

Wat heb je nodig? 

  • 250 g bloem
  • 125 g bruine suiker
  • 125 g ongezouten boter (op kamertemperatuur)
  • 1 ei
  • 1 à twee theelepels Authentic Flavours kruidenmengeling voor speculaas
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Een snufje zout

Hoe ga je te werk? 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. In een grote kom, meng de bloem, bruine suiker, boter, en bakpoeder. Gebruik je handen om de ingrediënten te kneden tot een kruimelig deeg.

  3. Voeg het ei toe en blijf kneden tot het deeg samenkomt. Voeg de Authentic Flavours kruidenmengeling voor speculaas en een snufje zout toe. Kneed het deeg totdat de kruiden gelijkmatig zijn verdeeld en het deeg glad en stevig is.

  4. Laat het deeg rusten in de ijskast voor min 30 minuten tot max 1 nacht
  5. Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 1/2 cm op een met bloem bestoven oppervlak.

  6. Gebruik speculaasvormpjes om de gewenste vormen uit het deeg te snijden. Plaats de speculaasvormpjes op de voorbereide bakplaat, met wat ruimte ertussen.

  7. Bak de speculaas in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

  8. Haal de speculaas uit de oven en laat ze volledig afkoelen op een rek voordat je ze serveert.

Geniet! 

>>>> Bestel hier de perfecte speculaaskruiden!

Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?