Herfstige Wildpaté met Cranberrycompote

- 200 g wildpaté
- 1/2 kopje verse cranberries
- 1/4 kopje suiker
- 1/4 kopje water
- 1 eetlepel sinaasappelschil, geraspt
- 1/4 theelepel gemalen kruidnagel
- 1 stokbrood, in plakjes gesneden en geroosterd
- Verse tijmblaadjes voor de garnering
- Zout en zwarte peper naar smaak
Hoe ga je te werk?
-
Begin met het maken van de cranberrycompote. Doe de verse cranberries, suiker, water, sinaasappelschil en gemalen kruidnagel in een steelpan. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 10-15 minuten sudderen, of tot de cranberries zacht zijn en de compote is ingedikt. Breng op smaak met zout en zwarte peper. Laat de compote afkoelen.
-
Rooster de plakjes stokbrood tot ze knapperig zijn en zet ze opzij.
-
Snijd de wildpaté in stukke.
-
Schik de plakjes wildpaté op een schaal.
-
Lepel de cranberrycompote over de wildpaté.
-
Garneer met verse tijmblaadjes voor een vleugje herfstige frisheid.
-
Serveer de wildpaté en cranberrycompote met de geroosterde stokbroodplakjes.
Geniet!
>>>> Bestel hier de perfecte paté
Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?
- Volg ons op Facebook
- Volg ons op Instagram
- Schrijf je in op onze nieuwsbrief