Ovengebakken aardappelfrietjes met Parmezaanse kaas en rozemarijn
Wie is er niet gek op heerlijke knapperige frietjes? Om het toch een beetje gezond te houden bakken we deze variant in de oven. Dankzij de toevoeging van onze overheerlijke 24 maand gerijpte parmezaanse kaas én verse rozemarijn krijg je een onweerstaanbaar hapje. Gewoon proberen !!
Wat heb je nodig?
- 3 grote biologische aardappelen
- 60 g 24 maand gerijpte Parmezaanse kaas
- Verse rozemarijn naar smaak
- Extra olijfolie van eerste persing
Hoe ga je te werk?
- Was de aardappelen grondig, dep ze droog en snij ze in partjes. (De schil niet verwijderen!)
- Meng in een kom olijfolie, zout en peper en rozemarijn. (Je kan de rozemarijn ook vervangen door paprikapoeder en look als je wil)
- Voeg de aardappelpartjes toe aan dit mengsel en schep ze om zodat ze helemaal rond bedekt zijn met het olie-kruiden mengsel.
- Leg de partjes in een ovenschaal en bestrooi ze rijkelijk met geraspte parmezaanse kaas
- Bak de aardappelen in 35-40 minuten op 200°C.
- Geniet ervan!
>> Bestel hier de perfecte kaas voor dit recept
>> Bestel hier de perfecte extra vierge olijfolie voor dit recept
Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?
- Volg ons op Facebook
- Volg ons op Instagram
- Schrijf je in op onze nieuwsbrief