Recept: crispy parmezaanchips

parmezaanchips

Chips zijn sowieso al onweerstaanbaar in alle smaken en al helemaal als de smaak van gouwe ouwe parmezaan meekraakt bij elke hap. Een heerlijk aperitiefhapje voor alle gelegenheden, net even anders dan anders.

  • Verwarm de oven tot 180 °C.
  • Rasp een stukje van onze 24 maand oude Parmezaanse kaas (+/- 60 gram).
  • Leg bakpapier op de ovenplaat en maak rondjes van de geraspte parmezaanse kaas. Je kunt daar eventueel dresseerringen voor gebruiken.
  • Bestrooi de kaasrondjes met sesamzaadjes of bestrooi ze met wat basilicum of knoflookpoeder. Ook in kleine stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes gaan wonderwel samen met deze kaas.
  • Bak de chips gedurende tiengedurende tien minuten in de oven op 180  °C.
  • Haal de bakplaat uit de oven en maak de parmezaanchips voorzichtig los. Let op, ze zijn breekbaar.

Geniet ervan!

>> Bestel hier onze 24 maand oude Parmezaanse kaas

Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?