Zomerse dips met olijfolie
Sharing is caring. Zeker tijdens een heerlijk zomers momentje met vrienden of familie. Het is geen geheim dat wij gék zijn op kwalitatieve eenvoudige receptjes, gemaakt met authentieke producten. Deze extra vierge olijfolie dips zijn dan ook om je vingers bij af te likken... Serveer deze dips in combinatie met robuust ambachtelijk brood. Zo'n brood met de perfecte balans tussen knapperig en zacht. Liefst nog een klein beetje warm voor net dat tikkeltje extra.
Wat heb je nodig?
- 50 ml olijfolie
- 6 grote, groene olijven zonder pit
- 1 tl zeezout
- ½ tl oregano
- snufje gerookt paprika poeder
Gebruik een keukenrobot, een hakmolentje of je staafmixer om de olijven, samen met een klein scheutje olijfolie, grof te mixen.
Voeg de oregano en het zout toe aan de olijfolie. Schep hier de olijven onder. Werk het geheel af met een beetje gerookt paprika poeder.
Geniet!
Italiaanse dip
Deze eenvoudige dip combineert drie van onze topproducten in één. Italië op zijn best!
Wat heb je nodig ?
- 60ml extra vierge olijfolie
- 2 eetlepels gerijpte balsamicoazijn
- 5 knoflooktenen
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 2 eetlepels gerijpte Parmezaanse kaas, 24 maand DOP
- Zwarte peper van de molen
Hoe ga je te werk ?
Pers de lookteentjes uit in de extra vierge olijfolie. Giet de balsamicoazijn bij dit mengsel. Strooi er vervolgens de parmezaanse kaas over en breng op smaak met zwarte peper.
Geniet!
>>>> Bestel hier de perfecte olijfolie!
>>>> Bestel hier de perfecte balsamico!
>>>> Bestel hier de perfecte Parmezaanse kaas!
Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?
- Volg ons op Facebook
- Volg ons op Instagram
- Schrijf je in op onze nieuwsbrief