Tip: til je rijst naar een hoger niveau!
Wist je dat wanneer je je droge rijst roostert in een beetje olijfolie je de smaak ervan extra goed laat uitkomen ? Je rijst krijgt zo een licht nootachtige smaak. Gebruik voor het roosteren onze extra virgin olijfolie, beide uit de vroege oogst. Ze zijn perfect uitgebalanceerd en aromatisch heel evenwichtig waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor dit gerecht.
Hoe ga je te werk ?
- Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan en voeg dan je rijst toe.
- Roer door de rijst. De rijstkorrels zullen transparant worden.
- Voeg de geschikte hoeveelheid kokend en gezouten water toe en roer goed.
- Doe het deksel op de pan en laat de rijst ongeveer koken op een laag vuur.
- Laat de rijst nog even rusten (5 minuten volstaan)
>>>> Bestel hier de perfecte olijfolie!
Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?
- Volg ons op Facebook
- Volg ons op Instagram
- Schrijf je in op onze nieuwsbrief