Pasta pesto met tomaat en rucola
Deze pasta zit bomvol smaak ! Het is supersnel klaar en je kan eindeloos variëren. Voeg eventueel kip of mozzarella toe, of rooster de tomaatjes in de oven. Je kan de pesto snel zelf maken of gebruik een potje pesto. Wil je het helemaal gezond maken, gebruik dan volkoren pasta.
Wat heb je nodig?
- Een bakje kerstomaatjes
- 450 gram spaghetti
- Extra virgin olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels groene pesto
- Parmezaanse kaas naar smaak
- 100 gram rucola
- Zout en peper
Hoe ga je te werk?
- Halveer de tomaten en sprenkel er wat olijfolie, peper en zout over
- Kook de pasta ‘al dente’.
- Doe wat olijfolie in de pan op heel laag vuur, snij knoflook fijn en voeg deze toe.
- Laat de knoflook niet kleuren. Schep de pasta samen met de pesto door de olijfolie heen.
- Voeg vervolgens de tomaten, rucola en Parmezaanse kaas toe.
- Werk af met een beetje verse rucola en Parmezaanse kaas.
Geniet !
>>>> Bestel hier de perfecte olijfolie!
>>>> Bestel hier de perfect parmezaanse kaas!
Wil je geen enkele actie of promotie van Authentic Flavours missen?
- Volg ons op Facebook
- Volg ons op Instagram
- Schrijf je in op onze nieuwsbrief